f.o.l.l.o.w.e.r.s

Saturday, September 7, 2013

hai hai~

salam semua.

korg sehat? ade ke yg bace lg blog aku ni? hehe.

lame hilang sbb perubahan hidup yg berpusing 360 darjah. bukan! blum pregnant lg. ye laa, tgh sesuaikan diri lg dgn kehidupan. aku kan bru tukar kerja. byk benda baru kene adapt. so far, Alhamdulillah sume berjalan lancar. psl study pun, Alhamdulillah dah abis dah. tp blum official lg laa, sbb tak keluar result lg. so lps ni, no more classes for me! yay!

so, plan lps ni, nak cari rumah. cari rumah ni dr sebelum kawen lg. tp tu laa, blum ade rezeki. menyewa? husband tak nak. die prefer beli trus. so marilah cari rumah sambil kumpul duit. hehe. pastu nk cri part time job, nk jd cikgu tusyen. sje nk kan pengalaman mengajar tu. hehe. pastu, of kos berusaha utk pregnant. ye laa, nak anak jugak. dr awal2 kawen pun nak anak, tp Allah tak bg lgi rezeki tu, so sabar berusaha dan tawakal je laa. hehe.

okay, lepas ni aku rase aku rajin dah kot update blog. sbb dah tak bz cm dlu kan. insyaAllah. aku akan terus berblog even jaraaaaaang update! hrp ade lg laa yg sudi baca. hehe. 

okay, jmpe kt nxt entry! bye~


5 comments:

cha said...

yeay update selalu please. doakan i jugak yang :D

alin said...

amboi kemaen lame lagi akak ni baru nak update blog. pasni rajin2 update tau!! hehehehe.. :)

a.d.i.b.a.h said...

InsyaAllah yang! Jom usaha same2 k. Hehe. ;)

a.d.i.b.a.h said...

Tu laa. Hehe. InsyaAllah lps ni rajin laa update. Hehehe.

zarina shungib said...

hi,may visit myblog-shop &stories
http://zsmuslimahstore.blogspot.com/