f.o.l.l.o.w.e.r.s

Monday, October 26, 2009

lawak~

salam to all...

hehehehe.. arini aku wat keje gile skit + lawak pn ade... nk tau ape die?? hahahahahaha~

1stly, mintk ampun mak, makyah & kwn2, mmg da lupekan hal tu, tp tibe2 ade org nk tlg... hehehehehe~

Demi Allah aku saje je cari2 no budak tu dr org lain selain kwn2 rapat aku... and xsangke plak kebetulan kwn aku pnye mak chief clerk kt tmpt keje budak tu keje... klu cmtu, setakat org bawahan mst die kenalkan... and yes, mmg mak die kenal pn budak tu... aku xtau cane mak kwn aku ckp kt die... then budak tu call la kwn aku ni... dgn suara yg mcm takut + cuak... aku plak lupe nk pesan kt kwn aku jgn sebut name aku... tp tu la, Allah tu Berkuasa... aku kn x reti nk wat benda2 jahat ni, so terkantoi la plak... lawak je... ahahahahaha... budak tu siap pesan kt kwn aku jgn bgtau nombor die kt aku... hahahaha... and kwn aku tu dah pn bg nombor ofis budak tu kt aku... ape aku rase??

well, xde la rase ape2 sbb aku xde niat ape2 pn.. and if korg xtau aku ni jenis mcm mane, sure korg ckp aku nk balas dendam or maki hamun budak tu... tp korg salah... don't judge book by its cover ok!!

aku simpan je la no ofis budak tu... lgpn xde faedah pn aku nk serang or bertekak ngn die sbb da tentu la budak tu xbertepuk sebelah tgn kn... Demi Allah aku saje je cari2... niat tu nk kwn je even sume org kate aku gile nk kwn ngn gf ex sendiri... eh, salah ke? aku xde hal ok~

hahahahahaha... so, kpd yg berkenaan, jgn riso, aku xkn kaco dah hidup korg... aku saje je... mcm aku ckp, dunia ni kecik je... klu Allah nk tunjuk skali petik je... aku xcakap aku menang, aku tetap kalah sbb still terikut2 kata hati yg dirasuk oleh syaitan ni... ha, lg 1, nape budak tu tkt sgt ngn aku ek? sepatutnye die yg patut maki hamun aku sbb kaco hbgn dorg yg br setahun jagung tu... hmmm... xfaham sebenarnye kenape die nk takut & xnk kwn ngn aku~

xkisah la whatever pn... aku mmg da lupekan, cume tibe2 ade yg tlg bg info kt aku... xkn aku nk tolak... thanx 4 d info frenz... wakakakakakaka... so skang ni, ENOUGH adibah!!! ^_^


[notaku: mesti sume fedup. aritu ckp da xnk ckp psl ni. tp still ade lg. minta maaf ye. sy manusia biase, ade wat silap gk. mintk maaf ye. jgn riso, sy still waras cume pshyco skit je. jnji sy tau Allah ade ngn sy~]


3 comments:

zatul.hernani said...

lor.. korg da clash ke dba?

nape ni?

erm. sbr la k.. :)

kalau nnti u da balik PJ, msg la. mana tau leh jumpe.. ;p

ღ izzy is me ღ said...

mestila dia tkt kak..
org yg buat salah..
huhu~
niway gudluck exam..
ade hint pass2..
izy pn xdpt pape lg..

a.d.i.b.a.h said...

zatul:
haah, da break dah... awal bulan hari tu.. biase la zatul, da jmpe yg br.. sy yg die da kenal 4thn ni ditinggalkan sbb kn girl yg br 3bln die kenal tu... lps break ngn sy trus kapel pn... xdpt nk diselamatkan dah... xpe la zatul, sy redha... Allah lebih mengetahui segalanye kn? InsyaAllah, nnti kite jmpe k... ^_^

izzy:
hahahahaha... ooo, tkt eh?? akak bukn nk mkn die pn... hahahaha... mane ade hint la izzy.. sem ni mcm kering hint je... hehehehe~