f.o.l.l.o.w.e.r.s

Wednesday, November 25, 2009

trip + holiday~

salam to all...

Alhamdulillah, aku + family + KAMY selamat smpai ke rumah masing2.. trip kali ni best tp hujan je.. nsb tmpt yg kitorg g tu xbanjir.. hehe.. aku mls nk cite pjg2, korg tgk je la gmbr k~

overall, trip ke thailand ni mmg best gile even hujan.. dpt tgk care org sane berpolitik, cara hidup dorg and care dorg berkomunikasi.. mmg tmpt yg aku pergi ni majority org Islam dan melayu.. tp syg, dorg da xbleh berbahasa melayu... ni kali ke 3 aku gi negara org.. setiap negara lain cara nye.. and Alhamdulillah, aku bersyukur aku hidup di Malaysia~






nk tgk lg, sila ke facebook aku.. atau klik kt sini~


[notaku: g thai aritu aku mkn je keje nye. smpai KL plak, tdo je. haha. and die mmg kwn aku, PASTI. kn da kate jgn over. hish. kwn, jom mkn nasi lemak kpg baru. weee~]



2 comments:

NICK IRFAN said...

ni org2 thai ker? nmpk mcm mlyu dorg ni ek?

a.d.i.b.a.h said...

majority org thai kt satun adalah org melayu and beragama Islam...
cume xpandai ckp melayu je.. klu pndai pn skit2, ade sleng kelantan skit, ade sleng kedah lame...
hehehehehe~