f.o.l.l.o.w.e.r.s

Saturday, January 2, 2010

impian~



salam to all~

rate2 aku tgk blog + fb mst ckp psl azam thn baru.. ye la kan, ade sesetengah org sgt komited & bersungguh2 merealisasikan azam masing2.. tp aku, tiap2 thn xpenah pn ade azam.. rsenye la sbb aku ni ske nk mcm2 tp xpenah nye jadi.. org kate semangat je lebih tp haprak pn xde.. cmtu laa.. hehehe~

tp aku rase, stat this year, aku tibe2 teringin nk wat azam thn baru.. tp xnk gune perkataan AZAM tu bleh x?? aku nk replace dgn IMPIAN.. eh, same ke ek?? ape2 je laa, layankn je.. hehehehe~

impian aku for this year:
  • grad dgn cemerlang nye, even pointer x dekan tp maintain 3 pointer~
  • dapat kerja yg aku inginkan, InsyaAllah nk jd tutor dlu, dpt master br jd lecturer~
  • akan sambung MBA within this year either part time or full time, insyaAllah~
  • maintain berat badan 53kg, insyaAllah~

wish list utk thn ni:

  • hyundai starex
  • roxy handbag + wallet
  • clarks + crocs
  • levis jeans even i already bought 1 on 1jan
  • satio sony ericssons
  • suar kotak2 ala2 underground
ok, aku tau wish list aku SGT melampau.. tp insyaAllah ade rezeki lebih ade la benda tu.. insyaAllah, Amin~ ^_^

.................................................................................................................

mlm new year aritu aku tgk bunge api dlm kete je.. plan nk g i-city tgk bunge api.. xpn nk g jusco bukit raja tgk movie.. tp memandangkan keputusan lmbt dibuat, maka lepak mapley je.. hehehe~
aku lepak ngn naim and idris... borak2 smpai pkul3 pg.. aku and naim tgk bunge api dlm kete je laa sbb time tu otw g shah alam.. hehehehe~

and the good news is, PTPTPu da msuk.. hehehehe.. so, 010110 aku and family kua jln2... sempat shopping skit.. suke2... weee~ ^_^

ok la, aku nk tdo.. esok eh pg nnti aku akan ke port dickson utk amik suri.. hehehe.. cant wait to meet her~





[notaku: td timbang berat badan. dah 54kg. adeh. aku nk 53kg, so stat diet ari isnin ni. hehehe~]


2 comments:

MakTEH said...

hi diba! hahahahaha..adik2 ko dh maik besar. hensem & cun!
hahaha

keep in touch! ko antara kawan yg paling lame bertahan! mase hingusan2 lagi kite sudeei kenal gitu..

hope your impian become true! amin!

a.d.i.b.a.h said...

nisaaaa~~
thanx eh.. keep in touch & frenz 4ever tau~ ^_^