f.o.l.l.o.w.e.r.s

Friday, January 8, 2010

M.Y.O.B~

salam to all...

arini aku dpt 1 cite yg membuatkan aku rase sangat marah and btul2 teraniaya.. teraniaya ke?? maybe la kot.. klu x teraniaya pun aku nk consider teraniaya.. bleh x cmtu?? hahahahaha... layan je la~

ok, cite ni timbul sbb entry new year aku tu laa.. kn aku ckp aku tgk bunge api dlm kete ngn naim kn.. aku rse aku xde plak ckp aku suke sgt dpt tgk bunge api berdua ngn naim.. or aku xckp pn aku tgk bunge api dlm kete dgn org tersayang.. xde kn aku ckp ayat2 cmtu?? so, ini menunjukkan yg entry tu xde pn berunsur CINTA or FEELING aku kt naim~

tp ade la HAMBA ALLAH ni reka2 cite and sampai kn dkt cik M.. and cik M ni dlu sgt rapat ngn naim... and bile da rapat of kos la ade feel skit kn... aku phm la sbb aku pn pompuan... dan cite karut tu, cik M yg bgtau aku.. ye laa, die pn nk tau gk kesahihan cite HAMBA ALLAH tu smpaikan kt die.. i dont mind actually.. mmg cik M tu ade hak nk tau sbb kwn da lame cume xde jodoh lg nk kapel(insyaAllah, klu jodoh xkemana)... tp aku xkaco sape2 pn.. aku berKAWAN dgn org yg SINGLE.. yg HAMBA ALLAH ni plak, sebok2 nk bercerita, ko kenal sgt ke aku ni cane?? aku penah ke cite kt ko perasaan aku?? aku penah ke kaco hidup ko?? get a life la dear.. mind your own business bleh x?

tu la die kehidupan.. nk berKAWAN pn ade mcm2 halangan.. ade ke HAMBA ALLAH tu ckp aku ngn naim dah kapel.. adoi laa.. nmpk sgt HAMBA ALLAH ni sgt childish.. tak professional lgsg... ko bgtau cite karut cmtu kt cik M tu wat pe?? saje nk laga-laga kn kitorg ke?? come on laa.. klu nak tau sgt perkembangan aku ngn naim, tnye je la direct kt aku.. klu minat kt naim pn, bgtau je la, aku bleh tlg tackle kn.. xde hal la weh... aku da TEKANkn yg aku ngn naim tu KAWAN je.. if KAMI ade feeling pn, we are not looking fwd to go further.. byk benda lg nk fikir~

dear HAMBA ALLAH,
tlg la jgn nk sebar cite2 yg bukan2.. dr ko fitnah2 aku cmtu, baik ko dtg bunuh aku.. kn senang.. amik la naim tu.. aku xheran pn... bukan BF aku.. KAWAN je.. ape mslh nye klu kitorg suke same suke tp masing2 wat2 xtau je?? and klu KAMI kapel pn nape?? ko susah ke?? kitorg kua dating ade mintk duit ko ke?? takde kan.. so, jgn la nk sebok2 tabur fitnah.. lgpn naim tu SINGLE.. bukan LAKI org, bukan BF org.. nk kate ABG ANGKAT org tu logik la gk, tp ade aku kesah?? abg angkat je, bukan suami.. klu suami org mmg aku SURRENDER... kami ade aim la dlm hidup ni.. and kami xlayan la benda2 remeh cmni.. be matured la dear... pasni, klu ade pape, just tnye je aku directly ok.. bace blog aku ni, xsemestinye ko tau segala2nye psl aku.. ingat tu.. please MIND UR OWN BIZ~




[notaku: geram mode. tp cool je. nnti reda la tu. org busuk hati cmtu la. blah la ko~]




2 comments:

rusyda latif said...

sila jaga montot sendiri ye.leave my honey alone.daaa...

a.d.i.b.a.h said...

ehehehehee~
nth, sebok2 je org tu~