f.o.l.l.o.w.e.r.s

Tuesday, May 4, 2010

past is past~

tibe2 aku rse nk buat entry ni. pasal 'hal' lepas. pade sesape yg tau tu bagus la sbb aku malas nk explain pjg2~

actually, last 2 weeks kot, my latest ex da bertunang. korg takyah la terkejut or tanye mcm2 ye. kenal lame ke kenal kejap ke, kalau da jodoh, bersama jgk. aku taknak komen byk2. aku just nak ckp, aku happy utk die & tunang nye. kalau dorg kawen, nk jemput aku or tak, aku tak kisah pn. sbb kwn2 die, kwn2 aku jgk. so, aku takde masalah nak kecik2 ati kalau tak dijemput. ape yg sudah tu sudah la. aku always doakan kebahagiaan dorg~

harini, 4 mei, genap la 8 bulan aku single. yeah, btul2 single without any commitment. tipu la kalau aku ckp aku takde berkenan ngn sape2. of kos la ade and kami masih lg diperingkat berkawan. smpai mane tu tak sure lg. aku mengharapkan yg terbaek. kalau btul die utk aku, aku terima seadanye. and kalau die bukan utk aku, tak salah kalau kwn smpai bile2. for the time being, die la yg wat aku happy & tersenyum. aku sgt hargai die sbg kawan aku. terima kasih sgt2~

ape yg lepas tu, aku byk amik buat iktibar & pengajaran. aku taknak ulang lg segala kesalahan aku. cukup la aku dah terluka dulu. and aku SGT penat dah nk bercinta lg. penat nk kenal byk2 org lg. ape yg ade skang ni bg aku da cukup and aku perlukan ruang utk mengejar cita2 aku. aku SGT perlukan sokongan dr seseorang. and aku harap aku takkan kecundang lg. tu je yg aku mintak. moga Allah permudahkan segala urusan aku, Amin~


[notaku: bile nk period je, mmg aku suke nk emosi lebih. adeh~]

4 comments:

nurifatikah said...

adib sabar la ye......
akan tiba harimu kelak....
btw "period tak kesah" (mcm iklan)
huhuhu~

a.d.i.b.a.h said...

hehehehe. baek. period ni mmg kuat main emosi la. huhu.

shinja said...

Salam..
Kawal emosi dengan sebaiknya. Sabar itu indah.Apa² pn teruskan berkawan dengan semua orang untuk dptkn senyuman. Mari ceria

a.d.i.b.a.h said...

shinja? am kn? hehe. okay! thanx sbb sudi bace coretan yg merepek ni. Moga senyuman ni berkekalan.