f.o.l.l.o.w.e.r.s

Saturday, August 21, 2010

maybe~

salam to all.

rasa rindu kt kwn2. baik dr zaman skola smpai la zaman university. bile da keje, rindu plak nk blaja. ye, btul la ape org kate and sekarang aku merasai nye. mmg kerja aku so far BEST. tp bile anta adik2 blk university, mule la rasa nk blaja tu membuak2. hehehe. apepn, aku happy dgn life skang. insyaAllah end of this year aku akan smbg MASTER part time. can't wait for it. ^_^

1 impian aku dah tercapai, Alhamdulillah. plan asal nk beli MPV yg agk gedabak iaitu starex. tp bile direvise blk tahap kemampuan aku and mak, kami terpakse la buang jauh2 hasrat tu. maka nye, keluar lah ALZA tu. sgt BEST perasaan jln skali harung and tak perlu bwk dua kete utk jln sekeluarga. Alhamdulillah, tercapai jgk hasrat mak! adik2 pn lbh gembira. hehehe.

my 2nd wish rite now is continue MBA. still in progress and hopefully sume berjalan lancar. aku tak bleh wat full time sbb aku kene "ikat" ngn company aku selama 2thn. so, aku buat part time je. so far, sume support aku especially mak sbb die nk sgt aku jd lecturer. insyaAllah aku akan buat yg terbaek!

love life so far ok. cume biase la ade up and down lg2 bile masing2 da bz dgn kerja masing. tp kami still loving2 tau. hehehe.

bln puasa ni sgt bz and aku berbuka di ofis. weekends je berbuka dirumah. but starting from nxt week, aku akan masuk pg and blk seawal 4pm. yay!!!! hehehe. tp part lemah tu nk masuk awal pg. huhuhu. takpe2, demi keje. oh, aku masuk awal sbb aku kene wat singapore plak. b4 this aku wat hongkong! hehehe. wish me luck! ^_^



[notaku: masih cube adapt dgn suasana. pls make me someone important to u~]

2 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

hope everything is ok..n berjalan dengan lancar k.. :)

dba said...

hopefully. thanx ye! =)