f.o.l.l.o.w.e.r.s

Tuesday, August 10, 2010

salam ramadhan~

asalam ramadhan semua~
tak sangke btul cpt masa berlalu. sedar2 esok da nk puasa. huhu. perasaan aku sgt SGT happy. ye la, raya tahun ni byk sgt perubahan dlm hidup aku compare ngn raya tahun lepas. Alhamdulillah. hopefully akan terus-terusan happy cani. Amin~

well, raya ni aku hanya dpt cuti ari Jumaat je. so, ari Isnin aku da kene stat masuk keje balik. tu pn, nsb la collegue aku kpg kt KL je, klu tak mmg aku susah jgk nk cuti. ye la, keje ikot time Hong Kong, ade plak la Hong Kong cuti raya. hehehehe. takpe, aku da mula adapt sume new environment kt sini. and so far, Alhamdulillah, sume masih under control.

alamak!! bile sebut pasal raya, it means that tahun ni aku da stat bg DUIT RAYA laaa!! OMG!! tak sangke gile. dulu2 dok menadah tgn je mintk duit raya. raya tahun ni dah terbalik laaa. hehehe. tak pe la, mmg lumrah hidup cmtu kn. tp, aku ckp awal2, duit raya yg aku nk bg ade limit umur dan limit amount. hehehe.
nmpk nye puasa and raya tahun ni aku still ade org yg aku SYG. Alhamdulillah. cume, aku nk buang segala memori pahit tahun lepas. aku SGT bahagia skang. and klu DIE or KWN die bace blog aku ni, aku just nk ckp, Alhamdulillah aku syukur dgn ape yg aku ada skang ni. and doakan aku bahagia and dipermudahkn semua nye. hal dlu jdkn la pengalaman dan pengajaran. masing2 da bukak buku baru pn. hopefully Allah merahmati hidup kite semua. Amin~

utk bulan puasa ni, aku mmg buke kt ofis je la sbb aku abis keje pkul8.30. so, solat terawikh, klu sempat aku trus pegi. insyaAllah.
ok la kwn2. selamat berpuasa ye. maaf jika ada salah dan silap. may Allah bless us. Amin~



[notaku: puasa stat, so DATING pn stat puasa jgk. T_T]

2 comments:

nurifatikah said...

sama la dib....
kami pun mintak maaf klu ada silap
ingat melupakan kenangan yang tak besh gak...huuuuuu~

dba said...

baik. same2 la kite. hehehe.