f.o.l.l.o.w.e.r.s

Friday, May 6, 2011

Current mode: teruja~

Salam to all.

Waaa. Arini, finally aku dpt tau jgk cara nk update blog pakai BB aku. Punye laa lame aku dok godek2 sbb mase aku pakai SonyE dlu, senang je wat nye. Hehehehe.

Anyway, tau mane aku dpt tau care ni? Ye, actually kt ofis time boring2, aku ade laa jgk layan blog. Tp kebarangkalian aku bce blog kt ofis cume sekali dlm semggu. And dlm byk2 blog yg aku ske bukak and bace ialah blog jejariruncing tu. Awek nye si Khairul Fahmi. Haa, dr situ laa aku dpt tau care2 nk update blog pakai BB. Thanks and credit to her! Weee~

So, aku rse, boleh dah kot aku update blog aku. Hari2 pn boleh cani, same mcm update FB! Hahahahaha. Tp mst ade yg ANNOYING. Errk! Ade aku kesah? Lantak depaa laa kn. Klu rse cmtu, buang je aku dr frenlist, tak brape nk heran sgt laa. Hehehehe.

Okay, currently aku sgt BZ! Adeh. Tak abis2 ckp BZ mcm aku sorg je BZ dlm dunia ni kan? Takpe laa, mksud BZ aku disini ialah aku still perlukan mase utk adapt and susun time table as student, employee, daughter, sister and LOVER! Sgt susah nk tkr routine yg aku da biase buat everyday sblm smbg MBA. Tu kate Mr.Bf, tak boleh samakn dlu ngn skang, lg2 bile da ade komitmen. Klu still cmtu jgk, cane nk KAWEN? Haaa, amik sebijik kene sound ngn Mr.Bf! Hahaha. Anyway, btul gk ape yg die ckp. Aku yg kene berubah and consistent utk berubah! Bru laa jadi kan? Hehehe. Okay2, aku sedang cuba and berusaha laa ni. Hrp nye Allah berkati. ^_^

Alamak! Mcm t'taip byk je. Hehehe. Itu laa, pakai hp je kn, mmg senang!

Anyway, bln Mei ni aku mmg BZ. Every weekends aku full and weekdays plak aku ade midterm EXAM lg ditambah lg dgn asaimen! Then ade kwn bertunang and kawen t'msuk laa sepupu sendiri! Mmg secukup rse bln Mei aku. But I'm still waiting for the special day for me! Weeee~

Bye sume! Nnti aku smbg lg~





Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

jeles!!da godek2 pun still xbleh nak buat la kak.. T_T

a.d.i.b.a.h said...

alalalala. siannye. xkn sbb akak pakai maxis kot? hmmm.

✿....rossa alina....✿ said...

aaaahahahahaha wah akak ni perli baekkk punyooo..kekekeke..xpe la kak,maybe setting dia lari kot tu yg xbleh..hihihihi.. ;p

a.d.i.b.a.h said...

hehehe. xpe, cube lg nxt time. peace. =)