f.o.l.l.o.w.e.r.s

Friday, February 24, 2012

simptom 30 hari~

Salam to all.


Mimpi mlm td btul2 wat aku t'jge. Terkejut!!


"Kau bayangkan nak nikah pkul11 pagi tp time tu dah pkul10. MUA tak datang lagi. Fotografer tak datang lagi. Arrrgghhh! Paling tension baju pun tak siap lagi!!"


Ya Allah petanda ape plak ni?? Huuu~


Mgkin sbb aku terlalu fikir kot. Nerves tak bertempat!! Hahaha. But Alhamdulillah so far persiapan sume ok je. Hehehe.


Please pray for me tau! Takuuuutt~



[notaku: klu nk menikah lagi teruk kot mimpi aku agaknye! Scary!]


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

AZMAH AHMAD WEDDING DECOR & EVENTS said...
This comment has been removed by the author.
Cik Mila said...

heee...adibah nye mimpi gile scary... xmo2 mimpi cmtu boleh?
=P

a.d.i.b.a.h said...

kaan? scary gile!! nth pape nth. sbb sy tgh geram baju xdpt lg. mmg lg sebulan. tp da lame kot sy bg kain tu. nsb laa sepupu sendiri. hehehe. tu yg terbawak2 kt mimpi tu. hehehe.

aEn said...

adib..aku pun pernah mimpi cam ni 2 bln sebelum date nikah aku..mungkin sbb kite fikir bnyk sgt..n risau sgt..yerla bnyk bende nk kene pikir kan.. and time tunang aku MUA aku siap drive kan aku g salon rambut lg..haha =)

a.d.i.b.a.h said...

Hahahhaa. Ko nk nikah tu normal laa dpt nitemare beb. Aku ni bru nk tunang kootttt!!
Perrghhh! Bagus nye MUA ko tuuuuu. *muntah* =P