f.o.l.l.o.w.e.r.s

Tuesday, May 29, 2012

Risau~

Salam to all

Lame tak update rase nye. Mggu lepas sgt super bz smpai tido pn tak cukup. Mggu ni aku rase ok skit but still tak cukup tido jgk wpn harini bru hari Selasa, sbb kene siapkan asaimen. Haih. What to do? Life must go on.

Aku risau byk benda skang ni, especially for my wedding. Aku sgt risau psl bridal aku tu. Akak tu senyap je. Yes, aku tau die bz gile sempena Hari Sejuta Belia tu selain job mekap die. Oh ya, fyi, akak bridal aku tu freelance mekap artis. Mmg die mekap stok artis2 kt Astro sane. Bru2 ni die bru abis mekap peserta Mania. Huhu.

Aku tau wedding aku lmbt lg. Takyah nk kelam kabut serabut2 risau2 sgt kann. Tp tu laa, risau tu tetap ade. Aku jenis tak suke nk follow up byk2 kali even hakikatnye aku nk sgt tau ape progress nye. Tp nnti annoying plak. Mr.Fiance pn ckp bia dlu sbb majlis kitorg lmbt lg. Ok laa. Bia je laa dlu.

Akak tu jnji awal bln7 nnti nk 1st fitting sblm proceed utk jahit. Aku pn tak sure fitting ape, tp tailor ckp b4 dorg cantum btul2 dorg nk aku fitting dlu. Tp masalah nye, kain aku akak tu tak beli lg. Hmmmm.

Perlu ke aku risau? Any tips or idea cane nk buangkn perasaan risau ni?

posted from Bloggeroid

4 comments:

.:shura shushi:. said...

I yang nak kahwin lagi beberapa hari ni, baju pun TAK fitting lagi, rupa baju pun TAK tahu macam mana :(

U kejar akak tu sampai dapat, u bayar kot :))

IMaH said...

Awak, Risau tu perkara normal untuk semua bakal pengantin. Makin dekat hari, makin kita rasa risau tapi try jangan buat rasa risau tu ganggu your day life sudahlah k. Doa banyak2 minta semuanya dipermudahkan dan hati awak lebih tenang

a.d.i.b.a.h said...

Shura: ye ke dear? Alaa. Lg kesian. U pn kene kejar jgk bridal tu. Lg brape hari je ni. Huhu.

a.d.i.b.a.h said...

Tu laa. Tau tu. Nth laa. Mcm2 benda risau. Lg2 bab duit. Hehe. InsyaAllah moga dipermudahkn.