f.o.l.l.o.w.e.r.s

Friday, June 22, 2012

jangan amik date akuuuuuuu~


salam semua.

lame tak update. rindu pula. maaf sbb aku tak dpt lg nak komen entry2 korg. tp aku baca tau. diulangi, AKU BACA SEMUA ENTRY KORG. cume tak dpt komen je. T_T

tajuk entry mcm gile kuasa kan?? hahahaha. memang pun. kalau bleh date aku kawen tu aku tak nak same dgn sape2 especially dgn kwn2 sendiri. hehehe.

mule2 pilih date tu, Alhamdulillah mmg takde same dgn sape2. tibe2 baru2 ni ex-housemate aku back in UiTM Segamat dlu, bertunang. KONON bajet cm die kawen thn depan sbb biase org ikat setahun kn. CONFIDENT! (-_-") mcm semua org buat mcm tu kan. aku ingat aku je ikat tak sampai setahun rupenye, ex-housemate aku pn camtu, tak ikat lame. hehehe.

mule2 cool lg bile tau die kawen tahun ni. aku tanye, bile majlis die and aku ckp kt die hrp2 majlis kite tak clash. die bgtau date die, haaa amik kau, mmg SAMA date dgn aku. hehehe. tp takpe laa. aku ok je, sje nk poyo2. hehehe. bile fikir2 blk, senang laa ex-housemate aku yg lain nak dtg kenduri kami. cume kami je laa yg tak dpt jmpe. tak gitu? ape2pn, aku hrp majlis kami berjalan lancar nanti. InsyaAllah~


TUJUAN UTAMA NAK BAGITAU DAH ADE SORG KWN YG SAME DATE DGN AKU! ADE SAPE2 LG YG SAME DATE DGN AKU? HEEEE~
from B2B group pn msti ade jgk. weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~



[notaku: harini dah 155 hari. oh my! rase mcm bru je kt angka 200. huuu. permudahkanlah ya Allah. Amin]


2 comments:

Anis_Apis said...

adib...org 135 hari lagi...scary hahah

a.d.i.b.a.h said...

Heee. Xsbr kaann? Nnti jmput kite tau!!!!