f.o.l.l.o.w.e.r.s

Monday, July 23, 2012

Wedding shoes~

Salam Ramadhan semua!

How's ur Ramadhan so far? Ade yg dah raya ke? Hehe. Alhamdulillah, my Ramadhan is wonderful and i'm bless sbb masih diberi peluang utk menikmati bulan yg mulia ni bersama family. Thn ni would be my last year celebrate Puasa, Hari Raya and Raya Haji as single. And aku akan manfaatkn moment ni bersama family aku. Thn dpn rase die dah lain kn. Hehe.

Well, my 1st day of Ramadhan, adik2 ajak gi shopping. Mane lg klu bukn kt Midvalley. It's our 2nd home. Hehe. Tak de laa shopping sgt pn, sje jln2 cuci mata.

Smbil jln2 cuci mata tu, aku tgk2 jgk kasut utk my big day. Gi dgn adik2 ni feeling die lain skit or maybe sbb masing2 tau taste masing2 kn. So 1st shop, kami masuk Nose. Terjatuh cinta dgn kasut ni. Tp i must say not suitable for wedding. So adik2 aku dah reject and klu aku nk beli pn, aku pakai time raya je laa. Hehe.



Amacam? Striking gile kn? Hahaha. Dah mcm nk gi clubbing pn ade. Klu aku pakai mse wedding aku, konfem org tgk kasut aku je. Hahaha. I love the bling2, seriously. Sape kenal aku, maka tau laa aku ni cane. Hahahaha.

Next shop, kami terjah Vincci. Msuk je kedai tu, trus tangkap leleh kt 1 kasut ni. It's new arrival tp ade diskaun 10%. Sgt affordable i must say. Tnye adik2, dorg ckp ok then trus grab. Alhamdulillah!! Lega sgt da dpt kasut kawen! Yay!! Hehe.



Ehem ehem. Bling2 tu tetap nak ade kn!!! Hehe. Kaler ape? Rahsia!! Yg pasti masuk dgn sume baju2 aku. Hehe. Aku pilih kasut ni sbb aku tak biase pakai kasut full cover. Cpt melecet. Jd nk selamat, aku pilih yg ni. Bleh nmpk inai2 dikaki nnti. And plg penting Mr.Fiance suke! Weee~



[notaku: tggl lg 3++ bulan! Tak sabar! Ehh??]

posted from Bloggeroid

6 comments:

cha said...

kasut yg bawah tu lawa u. yg first mcm tak sesuai sgt hee :D

mesti asik nk try je kan? elelele :p

a.d.i.b.a.h said...

Hehehehe. Thanks Cha!! Hehe.

Haaa tau xpe. I simpan dlm wardrobe. Asik intai je. Hahaha. Jgn nk pakai raya nnti sudah laa. =P

SarahSyafiq said...

cantik.even b&w pun dah tau cantik.hee

a.d.i.b.a.h said...

Hehr. Thanks Sarah. Konon2 nkbtmbh pearl skit kt kasut tu. Tp tgk laa cane. Hehe.

.:shura shushi:. said...

Kasut i masa kahwin bling-bling okay :)) last minit beli

Nanti pergi VINCI i try cari usha mana satu kasut u..hihihi

a.d.i.b.a.h said...

Hahaha. I love bling2 so much!! Puas hati trus da dpt kasut ni. Hehe.

Alaaaaaa. Klu da jmpe, diam2 tau. Kantoi hrge! Tp kaler x kantoi lg. Hehehe. =P