f.o.l.l.o.w.e.r.s

Tuesday, January 22, 2013

Honeymoon : Day 2 (Part 2)~


Salam semua

Okay let’s proceed. Sesampai je kitorg kt hotel, dpt laa kemas2 brg2 shopping tadi sambil baring2 sementara tggu waitress anta makanan. Hehe. Oh ye, org hotel akan tnye kite nk makan kt restaurant atau kt bilik. Memandangkan kami nk feeling romantic yg extreme, kami pilih candle light dinner kt bilik. Mmg feeling habis! Huuu~

Suasana bilik yg suram, ditambah plak dgn bunyi muzik mendayu2, mmg feel betul kitorg makan. Sambil sembang2. Sambil gossip2. Sambil peluk2. Teeettt! Hahahaha. Makanan sgt sedap dan awesome! Tapi kesian kt waitress tu laa kene turun naik turun naik. Mule2 dtg anta appetizer. Kitorg dah settle, die dtg plak anta main course. Kitorg dah settle, die hantar dessert plak. Pergghh! Rase macam raja laa. Hehehe. Oh btw, waitress tu sgt baek and candle light dinner ni mmg termasuk skali dlm pakej. Siap deco2 lagi. Best2! Hehehe. Disebabkan servis yg awesome dan kami happy, kami bagi laa die tips skit. Hehe. Tq ye dik sbb serve kitorg! 

Menu for appetizer – sup tomato with garlic bread. Air Sparkling Grape and sky juice! Hehe.

suasana yg best!
Menu main course – aku pilih Salmon, husband pilih ayam. Name masakan mmg kitorg failed! Tak ingat! Tapi sedap dan portion sgt byk. Means boleh makan utk 2 org. Kami makan smpai kembung okay! Hahahaha. Best2!!

si hensem yg happy! heheh. love him!
Menu dessert – aiskrim, kek & coffee/tea

kualiti gmbr kurg menarik. sorry. kte candle light dinner, mane bleh terang2. hehehe.
Seriously heaven! Settle makan, layan movie jap, pastu kitorg kemas2. Ye laa, esok dah nk balik kaan. Waaa. Tak nak balik!!!!!!!! Hehehe. Will be continue to the last part! Stay tuned! Hehe~




4 comments:

orked violet @ SYA said...

hehehehe. comeL! sweet... =)

a.d.i.b.a.h said...

Hehehe. Tq yang. Nnti make sure amik pakej honeymoon yg ade candle light dinner. Hehe.

cha said...

best dlm bilik je candle light dinner tp time ni u piyed kan haha potong betul la :p

a.d.i.b.a.h said...

Hahahaha. Haah! Rugi kaaannn! Waaa. :p