f.o.l.l.o.w.e.r.s

Wednesday, April 22, 2009

tagged~

soalan untuk panas'kan badan dulu.

1. anda lebih suka karipap sardin atau karipap kentang ?
: : sardin~

2. anda lebih suka air kelapa atau air tebu ?
: : i like both~

3. apa pandangan anda mengenai isu jerawat tumbuh selepas makan kacang ?
: : erm. i don't believe it. sy mkn kacang ok je~

4. anda paling tertarik dengan lelaki/perempuan yg mcmne ?
: : sedap mata memandang. berduit. garang. hitam manis. bf sy always HOT. ahahahahaha~

5. apakah perkara yg wajib anda buat sblm tido ?
: : tgk sume msg. mane xberkenaan sy akan delete~

soalan yg mmerlukan anda berfikir dengan lebih mendalam.

1. andaikan ada org menghina ahli keluarge anda. apakah yg anda akan buat ?
: : sy akan bersuara. pantang la sebut2 psl family ni. sensitif tau~

2. adakah anda akan tolong kawan anda yg dlm kesusahan wlupn dia pernah khianati anda ?
: : never. klu die da khianat aku, of course die bukn kwn aku dah~

3. andaikan besok hari terakhir anda hidup.apakah perkara yg anda ingin buat sblm mati ?
: : bertaubat. beribadat. berzikir. insaf~

4. adakah anda akan pilih org yg anda cintai atau org yg anda sayangi sbgai psgn hidup ?
: : both is most needed in my life~

5. apakah yg mmbuatkan anda b'smgt untuk hidup sampai sekarang?
: : all people around me, especially family & HIM~

6. andaikan masa dpt diputarkan balik,apakah yg anda ingin betolkn ?
: : don't want. stick with current life. i really enjoy it. thanx ya Allah~

7. adakah anda akan give up jika perkara yg anda lakukan asyik gagal?
: : tak. truskan lg usaha sy sehingga berjaya~

8. adakah anda akan memaafkan org yg telah merosakkan kehidupan dan kerjaya anda ?
: : definitely NO~

9. andaikan kawan anda menghidap penyakit b'jangkit. adakah anda akan masih bekawan dengan dia?
: : soalan yg agk sengal. tp aku akan kwn gk la selagi ia tdk berjangkit~

10. sesetengah org mengatakan budak-budak amatlah menyusahkan. apa pandangan anda ?
: : btul. tp kdg2 dorg la penyeri hidup. cewah~