f.o.l.l.o.w.e.r.s

Thursday, January 14, 2010

buang la sifat yg tak elok tu~

salam to all..

entri ni xde kaitan dgn kisah yg ade kt bawah ni cz aku da anggap benda ni settle.. cume aku terkesima skit dgn ayat seseorang dlm 1 website.. the person did not directly mention my name.. but i think the person talk about me.. aku rase mcm tu sbb ade beberapa hint yg aku figure out.. and seolah2 memerli aku tp indirectly laa.. aku tak marah.. cume aku TERKESIMA je.. sbb the person ni da tak rapat ngn aku pun, dlu maybe rapat tp tu da lame kot and aku pn tak ingat bile last aku ckp face to face ngn die.. and maybe la kan die ikuti perkembangan aku kat blog... as i know, blog aku ni mmg la byk mengarut2 + aku cite psl kehidupan aku di bumi Allah ni.. dah hidup aku ni mencabar nak wat cane.. dah aku ade byk benda menarik nk cite, suke ati aku laa.. itu pengalaman aku, bia la aku cite.. and aku tak pakse sesapa pun bace blog aku ni.. suke ati la aku nak cite apepn.. this is my blog, this is my story and this is my right.. if u think i'm annoying, takyah la bace.. takyah tau psl aku.. jgn jd STALKER.. sbb aku tak penah kaco ko.. so, jgn la kaco aku.. adoii~

lately ni, entri aku sume nk emo je.. aku tak suke emo2 ni.. tak cun jadinye bile emo.. tapi, aku rase sdey la jugak, aku ni mcm asik terkena je.. ape la malang nye nasib aku ni.. nak kene mandi bunge ni.. adeh~

bawah ni ade la kate2 skit.. diTAG oleh kwn aku kt FB.. sedap gk ayat2 nye.. so, layan je la ye~

You are my friend,
And that is the truth,
Forever you will be,
And don't be rude,

You make a mistake,
I will forgive you,
Because I'm not perfect,
And you not perfect too,

Don't blame yourself,
Everything will be alright
Don't get on your nerves,
There's nothing to fight

I will love you always,
Love you, who you are,
Don't you walk away,
Our journey still far,

Our friendship never dies,
And you know it true,
No betray no lie,
This is my promise to you

terima kasih la kawan2~ tibe2.. hahahaha~


[notaku: sabtu ni siapkan chapter1-3 bersama ea and wiji. mst jugak buat. klu tak, mati la aku~]


2 comments:

Anarif_88 said...

kak adib.kita pun prnh kena benda yg sama.kita gaduh dgn org len, org len lak yg komen kat blog tuh and kutuk kita disebabkan post kita tuh.geram gler.pas2 ingat berani sgt la, padahal guna anonym. tau takut nk guna nama sndiri.mmg sakit hati gler babeng ah.mmg stalker.

a.d.i.b.a.h said...

kes akak ni, akak xde pn sebok2 hal die.. die yg tibe2 stat.. akak pn xtau ape salah akak.. tibe2 je.. haih~
akak xkesah pn.. sbb bukn akak yg stat dlu.. manusia ni biase la tu.. suke komplain psl org lain, diri sendiri xnk tgk dlu.. cmtu jgk la dgn akak.. manusia kn xperfect.. kite doa je la semoga semua nye bahagia.. heheheh~