f.o.l.l.o.w.e.r.s

Tuesday, February 23, 2010

ok, FINE~

salam to all.

aku nk pendekkan cite yg setelah sekian lame membelenggu aku. padahal hal kecik je pun.
  • beberapa bln ni aku rapat dgn seseorang. YES, lelaki.
  • kami rajin lepak same2 and tak pernah missed every weekends.
  • kami mmg takde ape2 masalah pun smpai sekarang sbb kami COOL.
  • tapi lately ni AKU yg terlalu melayan perasaan and tak pasal2 emo + kecik hati kt kwn aku tu.
  • the FACT is, die taktau pun pasal ni sbb aku sendiri yg buat masalah kt diri sendiri.
  • konon tak nak contact die, tp bile fikir2 balik, aku yg tak betul.
  • kalau kawan tu KAWAN je la and buat mcm biase and aku akan pertahankan friendship ni smpai bile2.
  • kesimpulannye, aku yg SYOK SENDIRI.
sekian. terima kasih.


[notaku: aku cuti rabu smpai ahad. heaven tapi kene mengadap thesis and submit ahad ni. DAMN! still stuck~]

2 comments:

rusyda latif said...

syok sendiri?
who says???

dba said...

ade seseorang berbisik kt dlm hati ni. hahahaha. mcm psyco plak. =P