f.o.l.l.o.w.e.r.s

Thursday, April 1, 2010

April~

salam to all.

finally, masuk jugak bulan April, bulan yg aku tggu2. tggu sbb ape? tggu sbb nk abiskan praktikal la, ape lg? hehehe. TAPI thesis masih lg tak jalan. DAMN! -_-"

stat this weekends, aku mmg nk fokus dgn thesis aku. sbtu mlm nk blaja care2 kire ngn amir & wiji. pastu hopefully bleh grk sendiri. actually, part ujung2 ni da senang, cume nye nk kire tu. takut care kire salah. or takut index and data yg kite amik tu tak sesuai plak. that's why kene gk blaja ari sbtu ni. moga Allah kuatkan iman aku dan permudahkan segala nye. Amin~ *_*

well, nothing much aku nk ckp. just i hope this month will be much more better than last month. oh ya! the BAD news is, berat aku dah tak dpt maintain 53kg lg. sgt SDEY. semlm timbang 54.8kg. sekian, Terima Kasih kpd penguat semangat aku! suke x aku gemok? haha. T_T

ok la, today, 010410, adalah hari jadi adik kesayangan aku, Arifah. plan nk celebrate esok mlm, insyaAllah.



Moga pjg umur dan dimurahkan rezeki. Semoga menjadi anak yg solehah & lebih matang dimasa akan dtg. Moga berjaya dunia & akhirat. Jgn lupe bls jase mak bile da berjaya nnti. I love u sys!
*p/s: jgn asik tgk korea je. lg2 super junior tu. tgk la drama jawa. hahaha*


the clash of titans, wait for us ya! we'll be watching u~ ^_^


[notaku: aku perasan la ko perli2 aku kt fb. ape masalah ko sebenarnye? kenapa ko kesah sgt pasal aku ngn die? agaknye kami da kapel br ko PUAS hati kot. get ur own life la adik!]

4 comments:

rusyda latif said...

apakah tujuan?

a.d.i.b.a.h said...

tujuan ape yang? hahaha.

rusyda latif said...

bia la super junior.
nape??
jeles ah tu..

dba said...

laaa. ingatkan ape la td. ahahahaha.
ok, FINE!! hahahaha. =P