f.o.l.l.o.w.e.r.s

Friday, April 2, 2010

kehilangan~

honestly,

aku TAK pernah suke dgn artis2 melayu apetah lg dgr lagu melayu
since aku masuk diploma, lagu2 melayu TAK pernah jd dendangan telinga aku
even cerita melayu pn aku TAK pernah support
apetah lg artis2 melayu, mmg aku TAK pernah kenal

but since aku dengar ERA end of last year, aku sgt tertarik dgn seorang pelawak ni
every morning, he's my breakfast and beliau la wat aku gelak mcm org gile
sejak detik itu la lagu2 melayu selalu jd pendendang telinga aku, siap hafal2 lg lagu2 yg sedap didengar
sejak detik tu la aku kenal ramai artis2 melayu and aku TAK pernah missed dgr celoteh beliau pagi2

NOW he's gone. 02042010. Friday.
dah TAKde lagi penghibur yg bg aku plg TERBAIK skali
sgt sdey & sayu hati bile beliau pergi

Al-Fatihah
May Allah bless u and May u rest in peace

i love u & always remember u
thanks sbb menjadi penghibur kami
you are the BEST, Din Beramboi~


[notaku: teringat kt arwah ayah jgk. sdey btul. Allah lebih menyayangi mereka. redha & pasrah atas ketentuanNya]

2 comments:

rusyda latif said...

so nice of you create a post for him.
sedih jugak.

dba said...

sgt suke dgn die yang. 1st time sy suke artis smpai cmni skali.
tiada pengganti arwah yang. sdey btul. T_T