f.o.l.l.o.w.e.r.s

Saturday, April 10, 2010

happy~

currently aku sgt happy.okay, FINE! da brape kali ayat ni keluar dr mulut & FB aku. sorry pd sape2 yg annoying! saje nk kongsi mane tau kot2 mood happy aku ni bleh berjangkit kt org lain. hehehe~ ^_^

cume dlm happy2 ni ade jgk yg aku riso kn. 1st thing is my thesis. of kos sume tgh riso psl thesis skang. tp tu la, aku ni CKP je lebih. start nye blum lg. hahahaha. bukn tak nak start, tp ade beberapa data and maklumat yg belum cukup. so skang dah cukup and aku akan stat dgn kadar segera. 2nd thing is about the happiness yg aku dok canang2 ni. dlm happy2 ni, ade jgk yg aku riso kn. about what? erm. okay, about feelings or maybe love. aku pn tgh konfius lg. byk org bg advise kt aku mane yg ptt aku buat. cume keKUATan tu je yg takde lg. besides, aku tak tau ape kate on the other half ttg aku. so, aku rse tggu smpai urusan thesis ni settle dlu then br bleh fikirkn ape yg ptt aku buat. if u read this, i hope u understand~ ^_^

okay. i need to START my thesis now. kalini betul2. bukn omong kosong ye. hehehe. klu rajin and free aku update blog ni ye. TLG la rindu kt aku wahai pembaca ku. hehehe~

oh, b4 i end this, mggu depan last week la aku praktikal kt SIRIM. oh, sgt sdey mau meninggalkan rakan2 yg dikenali. ape2pn, byk pengalaman yg aku dpt kt situ. thanx alot and i really enjoy every single moment in the office. i'll be missing all of u~ T_T


[notaku: jeles! jgn kacau boleh tak? ish~]

2 comments:

rusYda said...

notaku tu ayush ke?
waaaa

dba said...

eh, bukan! bdk yg obses tu la. ish! xsuke!