f.o.l.l.o.w.e.r.s

Tuesday, November 9, 2010

meeting~

salam to all.

td aku ade meeting. 1st meeting kt dlm ofis, among staff. stat arini no HP are allowed! WTH? hahaahaha. cm budak skola kn? adeh. tp bile pk balik, time keje mmg la tak pegang hp sgt. dgn keje yg byk. so, for me, ok la. cume bengang skit sbb klu ade emergency calls from family members kn susah. dpt info lambat. adeh. pasrah je la. buat keje diam2! email kn ade. internet kn ade. FB je tak de. hahahahahaha. pasrah~

2nd meeting, OA's with managers. ade perbincangan hangat disitu. huhu. well, for my opinion, everybody can talk or say whatever they like. pokok pangkal kt diri sendiri jgk. ye, mungkin sbb aku takde kt tmpt mereka yg teraniaya tu. tp aku tumpang simpati ngn mereka. life must go on. klu rase diri tu teraniaya, berdoa lah kerana Allah akan makbulkan. selagi bleh fight for ur right, just move on and fight. and dr situ aku realised something. ade btul ckp manager aku. just give it a try. rezeki tu di tangan Allah. the position is not important as long kualiti kerja tu ade. aku syg team aku, so hopefully aku bleh stay lame kt company tu. cuak jgk dgr some of them kene terminate from company. haih. cani la idup, ade kale di atas ade kale dibwh. bersyukur dgn setiap yg kite ade skang sbb kite tak tau ape yg kite akan hilang or dapat in future. hopefully, Allah kuat kn hati dan semangat aku utk teruskn program ni. kene jgk pakse siapkn slide tu. klu taaaaaak, mendapat!! hehehe.

oh ya, semlm, ade la sorg hamba Allah ni cari gado ngn aku. mule2 aku post status kt FB ckp need a back-up plan. tibe2, BB aku berbunyi menandekn ade notifications from FB. so, aku bukak la. oh, ade org inbox rupenye. bukak je, oh! mamat ni. then bce ape yg die taip pjg berjela2 tu. GUESS what?? ape yg die cite?? huhuhu. skali die cite psl biz SCORE-A die laa. adeh. aku tak kisah ape pn biz kau. selagi aku boleh nk layan kau, aku layan, tp kalau sampai kau PAKSE2 aku, itu da lebih. excuse me!! kwn aku pn ade je la yg join program mcm kau tu. so-called-as-MLM. ramai bukan sorg 2. dorg tu sume penah try mengayat aku. wat mse ni, aku dgr je dlu and aku TAKKAN join pn. aku dgr pn sbb nk appreciate air liur yg korg kua utk bercakap tu. that's it. kwn2 aku, once aku ckp TAKNAK, then dorg back-off. yg mamat ni, cm desperate gile kot. aku da end kn pergaduhan tu and aku ckp maybe 1 day la kot aku nk join pn, but die tak phm bahase and he still keep on mentioning about the biz. OMG! last2 aku tak layan and aku remove dr friendlist trus. senang! adeh. btul la kwn aku kte, sbb biz ni, ramai yg hilang kwn. i'm agreed with that. haih! DUIT ni syaitan jgk eh! hehehehe~

okay la. esok aku nk sembang2 ngn manager aku. kot2 la ade info baru. so, pape aku update ye. bye2~



[notaku: selsema tak ilang lg. weekdays mmg rse kurg perhatian dan kasih sayang. sekian~]


2 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

ganas la kak sampai remove..mesti bengang giler kan sebab kene paksa2..hahahahaha..cian btol mamat tu..

a.d.i.b.a.h said...

bengang gile kot. da xcukup duit sgt kot nk bg anak bini mkn. haish. sabar je laa. hehehe.