f.o.l.l.o.w.e.r.s

Monday, November 8, 2010

future~

salam to all.

skang pkul8.15 pg. aku bgn awal kot padahal masuk keje pkul11. huhu. actually, aku flu. bile baring, idung sumbat. bile duduk, meleleh plak. so. aku xtau nk wat posisi ape. and at last, aku bgn meng'online'kn diri. sambil ditemani tisu. hehehe.

mlm td aku mimpi. takde la nitemare sgt. tp mimpi about future. sume ade, mcm2. family, love life, career. mase bgn subuh td, aku tibe2 terfikir, yg i need a back-up plan. ye la, skang mmg dah selesa. tp lets say 1 day aku da tak selesa takkan time tu br nk menggelupur cari solution kn? eh, ape aku ckp ni? takpe la, janji korg phm ape yg aku ckp. hehehe.

so, skang ni, aku nk kembali bergiat menga'apply' segala job especially SPA. dlu2, aku rajin gile apply SPA smpai 3 kali aku dpt interview. tp 1 je aku gi, itu pn tak layak. hahahaha. pasrah jgk la time tu sbb aku betul2 nak keje ngn gov, time tu laa. hehe. eh jap, nk apply job ni, backup plan ke plan utk skang ni? hahahahahaha. adeh. sje nk cube2. utk master pn aku tak cube2 lg, mengade btul la aku ni. adeh.

pastu aku pn tgh survey nk smbg master. dr aritu ckp survey padahal tak stat jgk! hahahaha. ok2, kalini serius. kene stat survey. takmau hold dah. psl family plak, aku kene belikn umah dlu utk mak & adik2 aku. at least la, sbb umah kitorg duduk skang bukn umah sendiri. so, aku kene jgk beli umah memandangkan sume nk stay KL. umah kt kpg ade, cume nye, kitorg taknak jauh2 ngn mak. rumah kt kpg tu jd umah tumpangan la if kitorg nk blk raye nnti. hehehe.

then about love life. syukur dgn ape yg aku ade. relax je dlu. STOP!

okay2. need to stat with MBA first. go now!!



[notaku: 2 years its enough for me. i'm waiting~]

2 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

hehhh...semoga berjaya ye..jangan lengah2 lagi..haisyhh.. ;p

a.d.i.b.a.h said...

baek! thanx eh. hehehe~