f.o.l.l.o.w.e.r.s

Sunday, November 7, 2010

tahniah~

salam to all.

semalam kami ke Muar. tujuan utama ialah makan nasi minyak. hehe. da lame tak makan nasi minyak kt rumah org kawen, so semalam akhirnye tertunai juge hajat aku. sampai ke Muar aku g makan nasi minyak tau. hehehe. btw, yg kawen semalam adalah classmate aku mse kt UiTM Segamat and hubby nye adalah lecturer kt tmpt yg same. tak sangke jodoh mereka. sgt happy utk mereka. Tahniah buat Nik Nur Syafika & En. Syamsul. moga bahagia hingga akhir hayat. ^_^



sumber: Hanisah Zaini pic album. (sy amik utk share)

nape pegi kenduri jauh sgt? bukn kwn rapat pn? anyway, .......... tnye soalan tu kt aku. sbb die yg kene drive kn. hehehe. actually, aku rase teruja sbb 1st time aku ade kwn, wpn tak rapat tp kenal, kawen ngn lecturer. so, rase nk tgk pengantin tu membuak2. mmg tak sia2 aku gi sbb sweet je pengantin semlm. suke! and lg 1 alasan,aku da terima kad and mak aku penah ckp, klu da bg kad dan walimatulurus, WAJIB datang. so, aku nk menghargai la usaha pengantin sbb siap pos kad smpai umah. ingat sume tu tak pakai duit ke? huhu. takde alasan lain pn. happy dpt jmpe kwn2 kelas even tak brape nk rapat jgk. tp penah berjiran mse blaja dlu. oh, baru teringat, pengantin pn jiran aku jgk mse blaja dlu. hehehe.

then, otw balik KL, kami singgah Melaka. gile2 pnye jem. adeh. aku plak selsema + sakit kepala. bile tgk jem mmg lg sakit la kepala aku. nk singgah pn, sume tmpt full. adeh. last2 kitorg g pantai je. jalan2. best je angin pantai. hehe. ade tgkp gmbr, tp malas la nk tayang. bia je kami yg tgk. hehehe. anyway, thanx alot to ......... sbb tlg drive. aku tertido kejap pn die still drive lg. nk tkr die tak bagi. ye laa, aku tgh tak sihat kn. hehe. thanx tau!




[notaku: teringin makan tomyam!!!!]


2 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

weee~~sweet je tgk dorg ni..x g pon..hukhuk..akak rajin btol g erk??good2..amek berkat..aicehh!!ermm..xlame lg turn akak la tu ye??hihihihihi.. ;p

a.d.i.b.a.h said...

xde la amik berkat sgt. sje nk jln2 ngn bf akak tu. hehehe. uish. lmbt lg. masih dlm proses mengenali hati budi. hehehe. korg dlu laa. =)