f.o.l.l.o.w.e.r.s

Tuesday, January 18, 2011

penat~

salam to all.

lately ni aku rase sgt PENAT! penat dgn kerja and keadaan yg stress. tp aku tetap redah jgk, selagi masih mampu. aku tgh cari kerja baru. tp bile fikir2, cm malas plak. nk kene gi interview, nk kene jwb soalan2 mcm nk hired manager. adeh. takpe, bertahan la smpai result smbg MBA kua. klu tak dpt smbg MBA, aku dah bincg ngn mak, postpone smpai aku cukup keje setahun. nnti bleh apply UiTM utk kelas weekends. haih. tak tau la. aku cume harap dpt la smbg MBA. lg cpt aku smbg MBA, lg cpt impian aku tu jd kenyataan, InsyaAllah.

aim aku utk thn ni, smbg MBA and kumpul duit. dpt kumpul skit pn jadi la. senang klu nk gune bile urgent or maybe utk kawen. and thn ni jgk aku nk stat byr PTPTN. surat smpai td, and bile tgk surat tu, byk kot hutang aku ngn PTPTN. adeh. byr je la skit2 every month, jnji luak skit dr tak bayar lgsg. lgpn, kemain plan nk g bandung end of this year, kang kene BLACKLIST padan muke! hehehe.

and about future, sume da dibincangkan. cume blum official and tak tetap lg ape2, tahun dpn insyaAllah. klu pjg jodoh and dimurahkan rezeki. tahun dpn tu actually tak lame kot. pejam celik pejam celik je. cume biase la, takut nak plan lebih2, tkt tak jadi plak. tu psl la org melayu ni suke plan last minit. bile harga mahal, sebok dok komplen kn. termasuk la aku. hehehe. ape2pn, hrp sume nye dipermudahkan. rules skang ni, taknak slalu sgt jmpe utk mengelakkan kurang restu ibubapa. hahaha. pasrah je la. umur cm aku ni mmg da sesuai pk psl kawen. jd tggu je laa bile time nye. kwn2 pn makin lame makin ramai yg nk kawen. nk kate tergugat tu takde la, tp rase jeles je. hehehe.

ok la. taip skit da penat. hehehe. bye!




1 comment:

a k m a r said...

heyp. jgn ckp nk kawen mase aku takde. kawen mase aku ade balik cuti takpe. hehehe. happy for u. & tukar je keje kalau pressure sgt (:

wih u all d best