f.o.l.l.o.w.e.r.s

Tuesday, October 11, 2011

checklist~


Salam to all.

Setelah lama menyepi, arini aku rse nk update blog sbb kelas aku CANCEL! Bak kate kwn aku, Alhamdulillah, syukur nikmat Allah. Hehe. Maklum laa, org bekerja spt kami ni selepas seharian keje dan kene gi kelas petang, mood nk tune kepada menimba ilmu tu kene kasi lame panas enjin dlu bru nak masuk! Ape aku merepek? Padahal mmg dasar peMALAS nk gi kelas ari Selasa! Alasan je lebih! Hahahaha.


Ooh! Gmbr kt atas tu gmbr ape? Hehe. Malu nk cite and mmg aku takkan cite hgga tibe mase nye. Btw tu just TEASER utk sesuatu. Boleh? Hahaha. Lps ni klu aku post gmbr skit2, blur2, tak brape clear tu, korg anggap je laa TEASER eh. Hehehe. Maaf buk!

Aku just hrp sume berjalan lancar. InsyaAllah.





[notaku: happy + bahagia = Alhamdulillah]




Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

hanisah said...

nisa sampai kena terbalikkan laptop untuk baca list tu ok..hahaha..happy planning..harap bersabar dengan segala dugaan yang mendatang sepanjang persiapan

a.d.i.b.a.h said...

hehehe. siap terbalik kn laptop? Ya Allah. hehehe. tu laa, Nisa da settle. turn sy plak. tp byk yg stuck sbb duit xmengizinkan lg. hrp dipermudahkn. doakan ye!

btw, congrats on your engagement! kawen nnti jemput tau. =D

✿....rossa alina....✿ said...

WAHHHH CHECKLIST NAK TUTTT EH??HEHEHEHEHE.. :)

a.d.i.b.a.h said...

heheheheheheheehehehe~