f.o.l.l.o.w.e.r.s

Monday, January 9, 2012

perihal dewan~

salam to all.



Alhamdulillah. seteleh beberapa hari down sebab tak dapat dewan yg diidamkan akhirnye jumpe jgk ala2 dewan idaman which I can say much more CANTEK dr dewan idaman and I like it very much! Hehehe. Well, it’s okay. Bukan rezeki aku nak wat kt situ. And mula2 bincang ngn mak, dia cakap wat kat umah je, senang. But for me, tak nak!! Dlu time aku semangat nak wat kt umah, sume bantah. Kate umah nnti sepah laa, crowded laa, klu hujan nnti air bertakung laa, bla bla bla blaa. Bile dah tak dpt dewan, tibe2 nak suro wat kt umah plak. Memang tak laa kan.

So many things I’ve planned in my head, but bile dah tak dapat, terus hilang camtu je plan tu! *emo* hahahahaha. So, after tau tak dapat dewan tu, aku cari and survey2 lagi. Ingat nk try dewan MBPJ. Tp dewan2 yg ade kt area umah aku ni tak “menarik” mcm dewan DBKL. *sorry* Bile survey2, tnye kwn2 yg super expert, finally I found one! Memang senyum sampai telinga laa aku. Hehehe. TAPI, ade jugak tapi nye, mak aku ckp JAUH! T_T

So, malas nak argue byk2, terus tanye makcik and adik2. And bile bincang2 balik ngn mak, baru die okay. Hehehe. Below are the facilities and rate. Boleh tgk jgk kt website DBKL. Hehehe.


So, setakat ni, aku puas hati and settle 1 thing. Sumpah lega! So bleh rehat panjang sebelum stat survey benda lain. Skang ni just list down je dlu segala info yg aku dah dpt! Hehehe.

okay, done for now. Nanti aku update lg eh~

*thanks Hani & Eriq sbb tlg. happy!*






[notaku: jiwa kacau! moga dipermudahkan semuanya, Amin]






4 comments:

hanidatul shatira said...

most welkem bebeh !

a.d.i.b.a.h said...

weee~ *hugss*

Cik Mila said...

dear.. tu ke pix dewan yg kt bangsar?? pix yg second?

a.d.i.b.a.h said...

xtau laa yang. sy amik kt cik google. hehehe. btw, sorry bru perasan komen. adeh.