f.o.l.l.o.w.e.r.s

Thursday, December 13, 2012

Review #3 : Hand Bouquet

salam semua.

harini aku nk review bunga tangan. to be honest, bunga tangan yg aku guna utk ketiga2 majlis tak mengeluarkan sesen pun. hehehe. Alhamdulillah, ade org sponsor and bagi pinjam.

sweet x? hehehe~

utk HB akad nikah, mf bff, Rashidah, yg sponsor. die gubah sendiri utk aku. aku suke sgt dgn combination kaler bunga tu. nmpk naik kan? and klu korg close-up, korg akan nmpk bulu ayam. haaa. cantik sgt! aku suke!! hehehe. thanks bff! love u so much! 

HB resepsi
HB bertandang

HB resepsi dan bertandang, aku pinjam dr bff aku jgk, Ramziyah. kebetulan mmg die pun baru je settle majlis perkahwinan die. so, ape2 barang yg die ade lebih or tak pakai, memang die pass je kat aku. aku ni menerima je sebab dah last2 minit takut nnti nak pakai kan. hehe. termasuk laa bunga tangan. 

HB brooch tu die pakai mase resepsi die and HB pink tu die pakai mase akad nikah. aku sgt adore HB die yg brooch tu. tu yg aku laju2 ckp nak pinjam tu. hahahaha. asalnye nk pinjam HB brooch tu je. tp die sgt baek hati, bg skali HB pink tu. die ckp kot2 laa nak guna. hehehe. thanks so much beb sbb bagi pinjam! ramai suke HB brooch tu! 

if ade sesapa nk tau details psl HB brooch tu, email aku kt adiaz_gemini@yahoo.com




4 comments:

cik mah said...

cantik2...yg pink tu last mmg cantik....material ape tu???

a.d.i.b.a.h said...

Yg pink tu material nye plastik tp jenis lembut tu. Sy pn xsure cane nk terangkan. Hahahaha.

Cik Mila said...

adibah...1st of all...congratulations on ur wedding! everything looks so levely! =)
and sory sangat tak dapat hadir majlis adibah...mmg dah nak g hari tu, tp, ada perkara yang tak dapat di elakkan..=(

a.d.i.b.a.h said...

Eh. Its ok Mila. No worries. Hehe. Goodluck on ur preparation. Do invite me eh. InsyaAllah xde aral smpai. Hehe.