f.o.l.l.o.w.e.r.s

Tuesday, April 6, 2010

tak nak~

aku tak mau sakit ni datang dah lepas ni. tak larat nk operate byk kali. esok ni taktau la ape doktor nak cakap. benda tu berada di lain2 tempat, tp takkan nak operate sekali gus kot. LUNYAI la camni!

haih~

semoga sakit yang aku tanggung ni dapat mengurangkan dosa2 lalu. Amin~



[notaku: i really need a hug. but i don't know how to tell u. i need someone to comfort me. oh Tuhan~]

6 comments:

rusYda said...

lunyai??
sabar la yang..
ni buat gugur dosa.

dba said...

lunyai la asik operate je.
sabar and doa je la yg mampu skang ni yang. T_T

G.I.R.L said...

Salam,

Dib kuatkan hati, aku tau ko boleh wat. Aku doakan ko cepat sembuh.

Yang mendoakan mu
Teman yang menghilang.

a.d.i.b.a.h said...

thanx umi~ ^_^

nape sume nye nk menghilang ni? sdey la aku cani. =(

G.I.R.L said...

Ntah la kadang-kadang kita perlu hilang my dear. Sebab kalau kita ada dekat orang tak hargai kita.(bukan korang tau tapi ada la seseorang, ko tak kenal pun).

Apa-apa aku akan update kat blog & aku akan selalu menyendeng kat blog mu...huhu..

Jangan sedey2 k.Doa banyak2 semua akan baik.

With Luv,
Me

dba said...

okay umi! take care tau! =)