f.o.l.l.o.w.e.r.s

Thursday, January 20, 2011

entry rojak~

salam to all.
memandangkan arini CUTI, tp aku tak cuti and berada di ofis, so aku rajin nak update blog. sbb ape? sbb LINE CLEAR beb. hehehehe. act, klu time Malaysia Public Holiday mmg cani. bukan takde keje, ade cume tak byk mcm hari2 biase. sbb volume HK ni bukan tentu, klu die nk byk, die byk. klu die skit, da skit plak. and wat mse ni aku still ade kwn utk tlg siapkan trade yg byk tu yg biasenye aku akan sacrifice time lunch aku. that's y laa aku makin kembang sbb breakfast makan berat. pastu duduk smpai ptg. then ptg b4 balik, makan dlu and balik umah mandi then online. hehehe. lps ni kwn yg tlg aku tu pn da takde. so tggl muke ni je kt unit aku ni haa. then ade lg sorg kwn aku nk blah jgk, so cm keadaan nye, aku yg TERPERANGKAP! aku taktau la nk ckp ape dah. klu ini dugaan utk buat rezeki aku bertambah, aku redha.

eh, ape ckp psl keje ni! haish. da berderet2 entry aku ckp psl keje. da la, takmau ckp psl keje lah. BORING!!

okay, aku nk cite psl konvo aritu. haaa, punye la lame aku da lps konvo, baru nk cite. hehehe. mase konvo aritu, housemate aku, Suhaili trn dr JB and bermalam kt umah aku. best sgt die dtg, lame tak dgr die bebel2. hehehe. mase tu die baru tunang, saje testing2 cincin die. mmg taste aku sbb aku kn ske batu2 @ bling2 ni. hehehe. CANTEK ok cincin tunang die! tergode, terpikat, and mcm termahu je. hahahaha. (hint ni baby!) actually, tu cincin merisik sekali sbb die beli 1 set ngn rantai and dpt diskaun. tp rantai tu dorg simpan utk time nikah nnti. kire rantai tu utk upacara batal air semayang. cewaahh~

so, kt bwh ni la cincin merisik merangkap tunang Sue. gmbr die bertunang ade aku wat kt previous entry. cari laa. hehehe~

comey kn? cincin la, bukan jari gemok tu. -_-"


ok, next story is about my Mr.Bf. hehehe. takde la nk cite ape sgt pn, cume nak bgtau yg dinner company die yg lepas, die menang iPad. menang lucky draw. yay!! tahniah baby!! hehehe. Mr.Bf aku ni die bukn minat sgt gadget2 ni. so.....................
eh, die tak jual! ade je kt die smpai skang. so, die gune sbg ganti kpd PC die. mcm tau2 je Mr.Bf nk menang iPad, b4 menang PC die da wat hal. hehehe. lucky for him sbb org lain termasuk kwn2 ofis die berebut nk iPad tu. tibe2 die yg dpt. that's y la name nye LUCKY DRAW. hehehehe.

okay. tibe2 aku rase nk curi iPad ni dr die. nk wat plan laa. hahahahahaha. (gelak jahat!!)

haaa, ni la Mr.Bf kesayangan bersama dress nye. errkkk!! theme die actually ala2 007 pnye cite tu. bg aku ok la ni. dtg dinner tu nk makan je pn. untung2 mcm die nk kn dpt iPad. so, dress tu takde la penting sgt unless klu nk menang BEST DRESS! hehehe. hensem dah ni. ouucchh~


okay la, smpai sini je entry harini. esok tak sure lg sempat nk update ke tak. yg pasti, esok aku keje utk the whole day lg from 7am to 9pm! jnji aku bleh claim! great!!!! ^_^



[notaku: i need a vacation please!!!!!!]


2 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

waaahhh....bestnye dapat ipad..huhuhu.. :)

cian akak kene keje erk??sabar ye..jeling2 la keje lain kak..mne tau ade rezeki tmpat lain?? :)

a.d.i.b.a.h said...

hehehe. sedang berusaha la ni. =)