f.o.l.l.o.w.e.r.s

Tuesday, April 3, 2012

review e-day: mini pelamin~


Salam to all.

Arini aku nk review mini pelamin aku. Hehe. Plan asal konon2 nk diy sendiri. Tu konon2 je. Tibe2 nmpk pelamin junior aku yg simple and sweet. So aku tnye laa details psl pelamin die. Die hired Azmah Ahmad Wedding Decor & Event.

Nk dijadikan cite, mse dok berbelah bahagi nk tnye quotation tu, tibe2 dorg buat promotion mini pelamin rm249 je. Aku pn ape lg, grab laa. Sbb bajet utk pelamin rm300 je. Harga promo kurg dr bajet aku jadi mmg tak bleh dilepaskan laa. Hehe.

So bile da dpt yg promo pnye, aku dah berangan nk itu nk ini utk pelamin. Tak sedar diri plak tu bajet cm pelamin nk menikah je. Hehe. Bile fikir2, and aku pn tak berape nk teror sgt design2 ni, maka aku serahkn 100% kt Mila.


And Alhamdulillah hasilnye mmg simple and sweet. Tak over! Hehe. Cume last minit aku ade request tmbh bunga jurai2 and ditambah plak dgn mutiara jurai2 yg aku beli ngn mkck aku. So nmpk lg sweet laa mini pelamin ku! Hehe.

Lg satu, promo mini pelamin ni datang skali dgn bunga tangan. Seriusly aku sgt suke dgn kaler bunga tu. Sgt sgt suke!! hehehe.




Btw, klu ade yg berminat, search je kt fb or pegi kt blog dorg ye. Aku sgt recommend Azmah Ahmad Wedding Decor & Event.


*Mila and team, thanks again!!*






[notaku: next review? Baju laa. Hehe]




Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Cik Mila said...

wink...terharu baca entry ni...thanx Adibah!!! muah..muah =)

a.d.i.b.a.h said...

hehehe. welcome!!