f.o.l.l.o.w.e.r.s

Sunday, August 23, 2015

Suami❤️



Sebelum kelahiran Aysara, sepanjang 2 tahun berkepit dgn suami. Manje2, jln pegang tgn, boleh keluar bile2 masa. Pegi mane2 sume dgn suami. Masak utk suami. Iron baju suami. Makan same2. Tido peluk2. Pendek kata, semua benda laa buat berdua dgn suami. Seronok sgt!! :)

Tp lepas ade anak ni, suami depan mata pun boleh menangis sbb rindu. Bile suami kene pegi potong rambut sorg2 atau beli brg2, rase sebak sgt sbb tak dpt nak temankan. Tak sempat iron baju kerja suami, rase bersalah. Kdg2 nk mintak tolong buat mcm2 pun rasa serba salah. Tp Alhamdulillah suami aku byk membantu dan memahami. :)

Ni baru 2 tahun, mcm mane laa agk nye bile pasangan yg lebih dr 2 tahun dah lame hidup berdua tibe2 ade anak nnti. Mesti rase lg teruk dr aku kan.

Eh aku tak cakap ade anak ni tak best tau. Ade anak mmg best sgt2! Tp kite akan kurang merasa dah moment2 bile berdua tu. Hehehe. Boleh laa rase lagi tp tak seromantik mase berdua dulu laa. Hehehe. So nasihat aku utk mereka yg takde anak lg tu, relax2 je and enjoy moment2 romantik bersama suami selagi berdua. Bile dah ade anak nnti, sebok nk manje dgn anak je. Ibu kepit dgn anak, papa jeles. Papa asik kiss2 anak, ibu plak jeles! Hahahaha. Peace✌🏼️

4 comments:

misz sheyla said...

fhm sgt2 maksud awak..hihi mase berdua dah tak de...tak pe tunggu ank dah besr sikit..

a.d.i.b.a.h said...

Tu laa kan. Tggu anak besar skit kang tkt dpt adik die plak. Hehehe. Xpe, kene pandai2 curi masa laa lps ni :)

alin said...

baik lah kak.. :p

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)